Podrška vašem uspjehu naš je svakodnevni izazov

Potencijal naših zaposlenika je naš ključni resurs

O nama

Ideju s kojom smo 2005. godine krenuli, da se fokusiramo isključivo na reviziju i usko povezane konzultantske usluge, temeljem zahtjeva naših klijenata, „u hodu“ smo transformirali i dopunili razvijajući i kapacitete za računovodstvo i ostale savjetodavne usluge. Prateći impulse tržišta kroz potrebe naših klijenata izrasli smo u pouzdanog partnera hrvatskim, ali i internacionalnim tvrtkama sa njemačkog i engleskog govornog područja aktivnim u Hrvatskoj. Naš tim kvalificiranih stručnjaka koji se permanentno educira kako bi bio korak ispred potreba naših brzorastućih klijenata, svakodnevno pruža visokokvalitetne usluge društvima iz različitih sfera gospodarstva i ekonomije kombinirajući međunarodno iskustvo i pristup sa najsuvremenijim metodama rada. Naši zaposlenici prolaze stalna usavršavanja i edukacije te su u svakom trenutku upoznati sa najnovijim promjenama u zakonodavnim i regulatornim propisima, sve kako bi našim klijentima dali pravovremeni savjet i pružili maksimalnu vrijednost usluge.

Partner

Janja Kulić, mag.oec. je licencirana poslovna savjetnica i ovlaštena revizorica, sa desetogodišnjim iskustvom (1995-2005) u Njemačkoj, Austriji i Hrvatskoj na poziciji Prokurist i Senior Manager u međunarodnoj revizorskoj tvrtki Ernst & Young (jednoj od četiri najveće međunarodne tvrtke za reviziju) na različitim projektima revizije, due diligence, procjene poduzeća, projekata, segmenata poslovnih aktivnosti, pripreme privatizacije velikih državnih društava, računovodstvenog savjetovanja, poreznog savjetovanja kao i pripreme i održavanja stručnih seminara.

Zaposlenici

Dok strojevi tehnički omogućuju poslovanje i inovacije – njihov glavni pokretač ostaje čovjek – osobito nadaren čovjek. U konačnici, nove tehnologije trebaju biti u službi humaniziranja rada i radnih uvjeta. Kako bi spremni koračali u budućnost u kojoj nove tehnologije pojačavaju značaj inovativnosti i suradnje, naše zaposlenike potičemo da s nama podijele svoje viđenje poslovnih i drugih izazova pred nama, kao i svoja očekivanja. Ohrabrivanje različitosti promišljanja je za nas ključno, jer vjerujemo da samo okruženje u kojem se mogu otvoreno iznositi različite ideje može osigurati i inovativan pristup u svom djelovanju. Cilj nam je da razvojem naših ljudskih potencijala, usklađenih sa razvojem tehnologija, sposobnih za drugačija promišljanja i primjenu novog načina rada osiguramo našim klijentima stalnu partnersku potporu, a nama dugoročno održiv opstanak i razvoj.

Podatci o društvu

Kulić & Sperk društvo s ograničenom odgovornošću za reviziju i porezno savjetovanje, Radnička cesta 52, , 10000 Zagreb, Hrvatska; Upisano u registar Trgovačkog suda u Zagrebu MBS: 020036939, OIB: 68621411381; Temeljni kapital: 133.000,00 EUR, uplaćen u cijelosti; Poslovna banka: Privredna banka Zagreb d.d., IBAN HR1723400091111129103, BIC/SWIFT: PBZGHR2X. Član uprave: Janja Kulić

Obratite nam se

Josipa Goljevšček

Voditelj ureda josipa.goljevscek@kulic-sperk.hr

Marko Ivić

Assistant Manager marko.ivic@kulic-sperk.hr

Nikolina Vrebac-Subotić

Manager nikolina.vrebacsubotic@kulic-sperk.hr

Josipa Goljevšček

Voditelj ureda josipa.goljevscek@kulic-sperk.hr

Marko Ivić

Assistant Manager marko.ivic@kulic-sperk.hr

Nikolina Vrebac-Subotić

Manager nikolina.vrebacsubotic@kulic-sperk.hr

Newsletter footer