Obilježili smo još jednu godinu postojanja

Društvo Kulić & Sperk obilježilo je 16. godišnjicu postojanja. Uz brojne izazove s kojima se cijeli svijet u posljednje vrijeme suočava, ponosni smo što možemo istaknuti kako je još jedna uspješna godina iza nas. Nepredvidive situacije kroz koje smo prošli neprocjenjivo su iskustvo te ujedno i pokazatelj stabilnosti i agilnosti prema sve brže promjenjivim zahtjevima tržišta.

Naši zaposlenici su ključan faktor dosadašnjeg uspjeha i najvažnija karika za ostvarenje budućih ciljeva. Zbog toga veliku važnost pridodajemo ulaganju u razvoj ljudskog kapitala, koji je zajedno s implementacijom najsuvremenije tehnologije neophodan za transformaciju poslovnih mogućnosti, što u suštini predstavlja konkurentsku prednost poduzeća.

Pet vrijednosti na kojima temeljimo naše poslovanje – odgovornost, stručnost, svestranost, inovativnost i pristupačnost, u ovom su razdoblju kod pružanja naših usluga posebice došle do izražaja. Povjerenje koje nam klijenti ukazuju godinama, ali i odlučnost novih klijenata da ih pratimo na njihovom putovanju u stvaranju novih vrijednosti, neiscrpan su izvor motivacije s kojom započinjemo svaki radni dan.

Veselimo se što ćemo u još jednoj godini postojanja, isporučivanjem izvrsnosti kroz naše savjetodavne, revizijske i računovodstvene usluge, imati priliku doprinijeti uspješnom rastu i razvoju brojnih poduzeća i organizacija.

 

Newsletter footer