Društvo Kulić & Sperk obilježilo 15 godina postojanja

Prije nekoliko dana obilježili smo 15 godina postojanja našeg društva. Usprkos želji da zajedno s našim klijentima i partnerima proslavimo ovu jubilarnu godišnjicu, zbog situacije koja vlada svijetom bili smo prisiljeni otkazati planirane aktivnosti. Stoga smo u krugu naših zaposlenika ovu obljetnicu obilježili skromno – onako kako smo i krenuli davne 2005. godine.

Cilj s kojim smo te godine započeli poslovanje bio je ponuditi tržištu profesionalnu i tehnološki suvremenu uslugu na razini vodećih korporacija u industriji, s mogućnošću potpune fleksibilnosti u skladu s potrebama klijenata.

Salcia Landmann, švicarska spisateljica, jednom je ispričala priču koja na jednostavan način opisuje našu poslovnu filozofiju:

U jednom malom poljskom mjestu čovjeku se pokvario auto. Nakon što ga je sam bezuspješno pokušao popraviti, pozvao je seoskog automehaničara. On otvori haubu, pogleda unutra, udari samo jednom po motoru s malim čekićem i auto proradi.
„To vam stoji 20 Zlota“ – reče mehaničar.
Na to će putnik: „Tako skupo?! Kako ste to izračunali?!“
Automehaničar mu napiše: „Jedan udarac po motoru – 1 Zlota. Znati gdje udariti – 19 Zlota.“

Ova priča slikovito opisuje prethodno spomenut model našeg poslovanja koji podrazumijeva potpunu posvećenost klijentu, što nam omogućava prepoznati srž problema, i potom ih uz bogato stručno znanje te iskustvo na efikasan način riješiti. Da bismo dugoročno održali najvišu razinu kvalitete usluge, kontinuirano pratimo svjetske trendove i metode rada s klijentima.

Zaposlenici, koji ujedno i pokreću Kulić & Sperk, najbitnija su karika u stvaranju uspjeha proteklih 15 godina. Stoga nam je iznimno bitno osigurati motivirajuće radno okruženje u kojem su briga o zdravlju, profesionalnom i osobnom napretku svakog pojedinca sastavni dio naše korporativne kulture. Na ovu smo obljetnicu po prvi, no ne i posljednji put, proveli nagrađivanje zaposlenika prema kategorijama temeljenim na našim vrijednostima – stručnosti, odgovornosti, inovativnosti, svestranosti te pristupačnosti. Ova je nagrada priznanje dodijeljeno od strane svih članova Društva, ali i motivacija da pomičemo vlastite granice.

Sinergiju između ljudi i kapitala, te učinke koji iz nje proizlaze prepoznala su vodeća poduzeća i organizacije kao što su Atlantic Grupa, Violeta, EY, Ziegler, PwC i drugi, kojima smo godinama pouzdan partner u pružanju usluga iz područja poslovnog savjetovanja, revizije i računovodstva. Razina zadovoljstva i njihov poslovni uspjeh biti će nam najvažnija smjernica prilikom planiranja daljnjeg razvoja i rasta u godinama koje dolaze. A mi ćemo kao i do sada, ustrajati u tome da budemo drugačiji te beskompromisno isporučujemo izvrsnost.

Newsletter footer