Blagdanski duh u Kulić & Sperku

Dragi prijatelji i suradnici,

ovih smo dana u skladu s aktualnom situacijom obilježili blagdansko razdoblje tradicionalnim zajedničkim kićenjem bora, te kratkim druženjem zaposlenika.
Godina na zalasku jedna je od najizazovnijih u povijesti čovječanstva. Navike koje smo godinama stjecali bili smo prisiljeni preko noći promijeniti, što je za svakog od nas bio značajan podivg. No usprkos svemu, ovu ćemo godinu pamtiti i po tome jer smo kao nikada do sad imali priliku spoznati sebe – naše snage i slabosti, ali i stvari koje nam istinski predstavljaju najveću vrijednost, a to su sloboda te sigurnost naših bližnjih.

Osjećaj ranjivosti, s kojim se u 2020. godini suočio čitav svijet, mnogi su kroz različita životna iskustva upoznali mnogo ranije i svakodnevno se nose s njim. Svjesni toga, prošle smo godine na inicijativu zaposlenika te uz podršku partnera odlučili povećati razinu našeg društveno odgovornog poslovanja, usmjerivši interna i eksterna sredstva namijenjena obilježavanju blagdana u bolje, plemenitije svrhe.
Stoga i ove godine, kad za ovakvo djelovanje postoji više motiva no ikad, nastavljamo uveseljavati one kojima je to najpotrebnije – jer sreća se množi kada se dijeli!

Želimo Vam sretne i vesele blagdane!

Kulić & Sperk

Newsletter footer